Tarieven

Belangrijk voor bedrijven en merken! De genoemde tarieven op deze pagina gelden niet voor commerciële boekingen. Ben je een merk en wil je een nieuwe collectie vast laten leggen voor een campagne of lookbook, super leuk! Ik help je daar graag mee! Klik dan hier om contact op te nemen voor een offerte. Samen bespreken we dan de wensen en doelen om tot het beste resultaat te komen.

Waarvoor kun je bij mij terecht?

Naast modefotografie doe ik ook graag portret fotografie. Door mijn ervaring met modellenfotografie weet ik hoe ik je het beste op de camera kan krijgen en ik vind het super leuk om te doen. Hiervoor bied ik speciale tarieven aan. Ben je dus op zoek naar een fotograaf, omdat je graag mooie foto’s van jezelf wilt? Wil je met je geliefde op de foto, ga je trouwen of wil je je onderneming een boost geven doormiddel van mooie foto’s? Ben je een modellenbureau of (beginnend) model die een portfolio boost nodig heeft? Lees dan verder!

Prijs Pakketen

New Face testshoots voor Modellen

Dit pakket is bedoeld voor modellenbureau’s die goede foto’s van New Face modellen nodig hebben of voor modellen die een portfolio boost nodig hebben.
Als (beginnend) model is het erg belangrijk om goede en duidelijke foto’s van jezelf te hebben! Dit heb je als model wilt worden namelijk nodig! Ook voor modellenbureau’s is dit erg belangrijk. Als zij goede en natuurlijke foto’s van jou hebben kunnen zij meer klanten voor je regelen. De klant wilt namelijk weten hoe jij er echt uit ziet.

Ik maak dan ook graag portretten van (nieuwe) modellen, waarbij ik je dan op een natural en pure manier vastleg.

Wat zit er in het pakket?

€150,-
– 1 persoon
– 1 – 1,5 uur Fotografie
– In de studio in Alphen a/d Rijn (studiolicht of daglicht naar keuze)
– 10 bewerkte foto’s
– Zelf visagie en kleding regelen. Kleding wissel is mogelijk.

* Inclusief 21% BTW.
* Toch een voorkeur voor foto’s op locatie naar keuze? Dat is helemaal geen probleem! Dit doe ik namelijk ook met heel veel plezier. Wel komen hier dan reiskosten bij van 0,19 cent per km buiten een straal 10 km, vanaf Alphen a/d Rijn.
* Als je nieuwe en duidelijke foto’s voor je portfolio nodig hebt, is dit het beste om er zoveel mogelijk als jezelf uit te zien. Au natural zodat toekomstige klanten een goed beeld van jou krijgen. Wil je toch visagie? Dat kan! Vraag naar de mogelijkheden en prijzen hiervoor.
* Wil je meer bewerkte foto’s? Foto’s kunnen bijgekocht worden.


Portret

Wil je een mooi portret van jezelf? Maar heb je geen ervaring voor de camera? Dat is geen probleem. Door mijn ervaring weet ik hoe je goed op de foto kan zetten. Ook zal ik er voor zorgen dat je je op gemak gaat voelen. Ik vraag je vooral jezelf te blijven en van het moment vooral te genieten ipv de focus dat je nu ‘moet’ poseren voor de camera.
Ik wil je op een pure manier vastleggen. Daarom kies ik er voor om bij deze portretten op locatie te werken. Naar mijn mening komt dat namelijk het beste tot z’n recht op locatie, voelt het allemaal natuurlijker en vooral minder geforceerd. Hoe tof is het ook om mooie foto’s van jezelf te laten maken op een super mooie locatie die je zelf kunt uitkiezen!

Wat zit er in het pakket?

Pakket 1: €150,-
– 1 persoon
– 1 – 1,5 uur Fotografie
– Bij jou thuis of locatie naar keuze
– 10 bewerkte foto’s

Pakket 2: €195,-
– 1 persoon
– 1,5 – 2 uur Fotografie
– Bij jou thuis of locatie naar keuze
– 16 bewerkte foto’s

* Inclusief 21% BTW.
* Exclusief reiskosten van 0,19 cent per km buiten een straal 10 km, vanaf Alphen a/d Rijn.
* Wil je meer bewerkte foto’s? Foto’s kunnen bijgekocht worden.
* Kledingwissel is mogelijk.

Business portret

Ben je een ondernemer en wil je je laten zien wie het gezicht daarachter is? Wil je je social media laten groeien doormiddel van passende foto’s of heb je foto’s voor je website nodig? Dan kan ik je daar mee helpen!

Als ondernemer is het namelijk belangrijk om in jezelf én je bedrijf te investeren. Als ondernemer is het belangrijk om goede foto’s te hebben die laten zien wat je aanbiedt. Maar het wordt ook steeds belangrijker dat de klant het gezicht achter de onderneming leert kennen. Ben je het niet gewend om voor de camera te staan? Geen probleem, ik zal je helpen je op gemak te laten voelen.

€215,-
– 1 persoon
– 1,5 uur Fotografie
– Bij jouw onderneming of locatie naar keuze
– 25 bewerkte foto’s

* Inclusief 21% BTW.
* Exclusief reiskosten van 0,19 cent per km buiten een straal 10 km, vanaf Alphen a/d Rijn.
* Wil je meer bewerkte foto’s? Foto’s kunnen bijgekocht worden.
*Kledingwissel is mogelijk.

Love Shoots

Ook de liefde leg ik graag vast. Er is altijd wel een reden om de liefde te vieren. Denk bijvoorbeeld aan jullie jubileum of een verloving! Maar ook omdat je mooie foto’s van jullie samen wilt hebben als herinnering. Dit moment leg ik graag vast.
Net als bij portretten, vind ik dit het beste tot z’n recht komen op een mooie locatie. Persoonlijk ben ik dan ook niet echt van de loveshoots in de studio. Niet alleen omdat het al snel geforceerd wordt, maar vooral een loveshoot ook gaat om plezier hebben en de herinnering die er aan over houdt. Even vergeten dat ik voor jullie sta met een camera en samen wegdromen bij de mooie omgeving en het moment dat jullie met elkaar hebben. Terwijl jullie genieten, leg ik jullie emoties en de niet geposeerde momentjes tussendoor vast. Dit zijn vaak de mooiste momenten.

Pakket 1: €150,-
– 2 personen
– 1 uur Fotografie
– Locatie naar keuze.
– 15 bewerkte foto’s

Pakket 2: €195,-
– 2 personen
– 1 – 1,5 uur Fotografie
– Locatie naar keuze.
– 25 bewerkte foto’s

* Inclusief 21% BTW.
* Exclusief reiskosten van 0,19 cent per km buiten een straal 10 km, vanaf Alphen a/d Rijn.
* Wil je meer bewerkte foto’s? Foto’s kunnen bijgekocht worden.
*Kledingwissel is mogelijk.

bruiloften

Gefeliciteerd met jullie verloving! Nu wordt het tijd om alles voor jullie grote dag te regelen en zijn jullie op zoek naar een fotograaf. Als de grote dag zo ver is, moet dit natuurlijk vastgelegd worden. Het is een moment dat je nooit wilt vergeten. Ik leg jullie grote dag met veel plezier vast. De emoties en de liefde die er van afspat, zijn ontzettend mooi om te zien. Pure momenten, intieme momenten, de kleine momenten waarvan je je op dat moment niet bewust bent.. Ik zorg er voor dat ik jullie bruiloft zo gedetailleerd mogelijk vastleg! Naast de ceremonie, fotograaf ik ook graag jullie moment samen. Of er is nog een mooi fotomoment samen met de familie. Ik zorg er voor dat jullie doormiddel van de foto’s met een grote lach op deze dag kunnen terug kijken.

Pakket 1: €800,-
– 6 uur fotografie.
– Minimaal 350 bewerkte foto’s.

Pakket 2: €1300,-
– 10 uur fotografie.
– Minimaal 500 bewerkte foto’s.

* Inclusief 21% BTW.
* Exclusief reiskosten van 0,19 cent per km buiten een straal 10 km, vanaf Alphen a/d Rijn.
* Duurt je bruiloft toch korter dan de genoemde pakketen? Ik fotografeer een bruiloft vanaf 4 uur. Duurt de bruiloft langer dan 10 uur? Ook dat is mogelijk. Vraag in beide gevallen een offerte aan.
* Een online gallery om makkelijk de foto’s met anderen te kunnen delen is mogelijk. Geef dit alleen wel van te voren aan als je hier interesse in hebt.

Staat je gewenste fotoshoot hier niet tussen? Denk aan een fotoshoot met het gezin, ben je zwanger of heb je een ander leuk idee? Voor een offerte of andere vragen, neem contact op via info@jessicavosman.com.

Werkwijze


Voor we beginnen met de fotoshoot is het belangrijk dat we elkaar leren kennen. Dit kan door samen vooraf een kopje thee of koffie te drinken of doordat we samen naar de locatie toe lopen. Perfect moment om elkaar te kunnen spreken. Het is belangrijk dat er een ontspannen sfeer ontstaat en dat je van de fotoshoot gaat genieten. Tijdens de shoot zal uiteindelijk alles helemaal vanzelf gaan. Voor je het weet vergeet je ik voor je sta met een camera.
Na afloop stuur ik jullie een selectie door van de foto’s. Ik zorg dat de net-niet foto’s (je ogen bijvoorbeeld half dicht, omdat je met je ogen knipperde) uit deze selectie zijn gehaald, want geloof me die wil je niet. Daarna kiezen je de foto’s die je wilt hebben en geef je de gekozen nummers aan mij door. Deze keuze bewerk ik dan. Binnen twee weken zullen de foto’s digitaal aangeleverd worden.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief 21% BTW en exclusief reiskosten van 0,19 cent per km buiten een straal 10 km, vanaf Alphen a/d Rijn.

Bij het boeken van een pakket ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. Tenzij vooraf anders is afgesproken, ga je ook akkoord met het gebruik van de foto’s op website, mijn social media en overige promotie doeleinden van Jessica Vosman Photography.
Klik hier voor de algemene voorwaarden.